Jachthaven 't Swaentje

Jachthaven 't Swaentje is gelegen op een prachtige locatie in Westknollendam en ligt direct aan de Zaan. Een unieke locatie, met een directe verbinding naar het recreatieschap Alkmaarder- Uitgeestermeer en het Noordzeekanaal!

Meer over de haven

Jachthaven 't Swaentje

Actueel nieuws

Zoals u misschien al gehoord heeft wordt Eetcafe 't Swaentje verpacht. Wij hebben jarenlang met plezier de zaak gerund. Het was de bedoeling dat ik (dochter) de zaak zou overnemen, maar ik heb de keus gemaakt om dat niet te gaan doen. De zaak is nu gesloten, maar per 1 maart bent u weer van harte welkom in het vernieuwde restaurant. Deze website blijft gewoon bestaan, want ik blijf u op de hoogte houden over de jachthaven en de winterstalling.                                                                                                                                        

Met vriendelijke groet Chantal, Martin en Bianca.

Bekijk de tarieven

De jachthaven

Jachthaven ’t Swaentje is gelegen  op een prachtige locatie in Westknollendam en ligt direct aan de Zaan. Havenmeester Martin van Leeuwen verwelkomt u graag als huurder van een vaste ligplaats  of als passant.

Meer over de haven

Jachthaven 't Swaentje

 Informatie Jachthaven

Binnenkort gaan we weer beginnen met een gedeelte van de steigers te vernieuwen in de jachthaven. Een groot gedeelte van de jachthaven beschikt al over drijvende  steigers.